Åh heeej!

Igår fyllde vi upp våra hyllor i vår fysiska butik på Kungsgatan 11 med så många roliga, fina och vackra varor och produkter. Idag arbetar Jennifer med att synka ihop vårt sortiment med vår e-handel, www.kungsgatan11.com så ha tålamod tack :-)

Jag vill så gärna berätta om några av våra nytillkomna guldkorn, hoppas det är ok? Solen skiner ju i dag - och euforin exploderar.

Bitz, våra färgglada flaskor 1,2/0,75 liter är så vackra och rustika serveringsflaskor tillverkade i färgat återvunnet glas. Keramisk kork med patenterad en stängning. Du kommer att kunna mixa och matcha flaskorna i fyra olika färger i två olika storlekar. Det kan bli en så lekfull och färgglad dukning. Dessutom, investerar du dig i en flaskan så stödjer du samarbetet Bitz och danska Röda Korset har tillsammans. Tack vare deras samarbete skapas förändring i Malawi, ett av världens fattigaste länder. Bland annat går stödet till arbete med att borra lokala brunnar. Detta för att förkorta avståndet till vatten så barn får tid för skola och deras mammor får tid för arbete. Ett generöst stöd, som vi gärna stödjer.

Du bör ju även vara generös mot dig själv, tycker vi! Vi fick även i dagarna in Supertea. En samling av organiskt te och örtblandingar som vi kan intyga är superläckra, därav sitt namn. Supertea är inspirerad av supermat, superörter, superfrukt och suportkryddor. Ekologiskt framställda. Vi har dem i portionspåsar i färgglada förpackningar.

Det svarta guldet känner nog de flesta till. Men känner ni till Teministeriets svarta teer? Förutom Supertea så framställer de svarta teer med ingredienser såsom apelsinskal, champagne, coconut, ingefära, rosa peppar, vanilj, mint, kanel med flera. Det här är smakrika och krämiga teer. Som är framtagna med ett traditionellt äktenskap som smakfulla frukter, kryddor och örter för att odla den söta och kryddiga smaken liksom doftande aromen. En fantastisk lugnande eftersmak. I skandinaviskt formgivna teburkar i plåt - så snygga!

Ett litet axplock av våra varor vi är ytterst stolta över.

Ha en fin fortsatt dag vänner <3

Vid pennan Lena & Jennifer